Sol Skipnes
Å puste støv av gamle minner

  • 08.01.2016, 07:45

Jeg har aldri ment at kjærligheten
forutsetter at en røper alle sine hemmeligheter
- Judith Lennox

Den følelsen jeg får i hele meg, når Mumford og Sons kommer på radioen eller når jeg setter på musikken min og brått spiller den. Dunker inn i ryggmargen min. De minnene jeg da får, minnene om en annen Sol og en annen tid. Minner som er godt fortrengt, men alikevel som ligger rett under overflaten. Minner er ofte slik, du glemmer dem, fortrenger dem og mister dem. Kun for å finne de når du trenger de, uten at du nødvendigvis vet hvorfor.


For Mumford og Sons betyr kjærlighet for meg. Glede over sommeren som kommer, og lukten av nyklippet gress. For selvom det er en glemt tid, og menneskene jeg kjente da jeg hørte Winter Winds for første gang ikke er mennesker jeg lenger kjenner - så kommer et snev av følelsene tilbake. Om det kun er for de 5 minuttene og 12 sekundene det tar for Tompkins Square Park å spille, selvom det er en sang jeg aldri har hørt med dem, så bringer det noe tilbake.


Uansett dagsform, uansett dag, uansett vær - så minner de meg på noe. Følelsen av å være elsket, følelesen av å elske. Selv om det er den naive følelsen til en som har vandret rundt i mørket så altfor lenge, selvom følelsen ikke er ment til å vare, selvom det kun varer for 5 minutter og 12 sekunder.


Det å kunne vite en regnværsdag, når verden er farlig og alt er bare mørkt, det å vite. Bare det å vite - at det en gang, var en person, som kun så deg. Selv om det kun var for et par minutter, et par timer, eller et par måneder. Det er ikke noe som forsvinner, selvom at annet glipper. Selvom man er stående alene, så er det den ene følelsen. At en gang, en gang var man elsket.


Og en gang, så vil man bli elsket igjen.
T I N A V A R P E N

08.01.2016 kl.09:22

<3

Sol

08.01.2016 kl.09:48

T I N A V A R P E N: <3

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits