Sol Skipnes
Alle mine sider

  • 13.01.2016, 19:39

"Who are you? Are you in touch with all of your darkest fantasies?
Have you created a life for yourself where you can experience them?
I have. I am fucking crazy.
But I am free"
- Lana Del Rey

 Jeg er alltid sent ute, men hater når andre er det. Jeg ler på de mest upassende steder, og tripper når jeg blir stående stille. Jeg blir utålmodig når andre går for sakte og kan godt skifte antrekk fjorten ganger før jeg blir fornøyd. Jeg drikker ofte en drink for mye, og treffer ofte ekstreme følelser etter den berømte siste drinken. Kjefter på de som provoserer meg og kan absolutt ikke drikke noe med for mye sprit i. Jeg har et nevrotisk forhold til håndkrem, takler ikke en dag uten leppepomader. Jeg kan godt drikke vin alene, og jeg gråter fortsatt når ingen ser det. Jeg er ofte forelsket i forelskelsen, men ikke personen. Jeg vil alltid være best, er altfor høy på meg selv og prater veldig ofte om nettop meg og mitt. Jeg savner mamma hver dag og har lært meg hvordan jeg kan stoppe tårer på komando.

Jeg ler ofte, smiler hele tiden og skjønner ikke helt hvordan. Jeg kan godt danse hele natten helt edru og jeg gir alltid 110% når det er noe jeg tror på. Jeg støtter de jeg mener fortjener det, selv om jeg står alene. Jeg er kanskje ikke enig med det du sier, men vil kjempe for din rett til å si det. Jeg støtter frivillige organisasjoner og er superengasjert i det som skjer i verden. Jeg tror på kjærlighet ved første blikk, at man skal gjøre alt man kan for venner. Jeg ringer for å si utrolig dumme ting til venner og jeg tror på sitatet at man må være endringen man ønsker å se i verden. Jeg gir penger til de jeg ser trenger det, og jeg tror på nye sjanser. Jeg står opp for det som er rett, selv om ingen andre gjør det. Jeg elsker sitater og fine ord, dyr og selvom mennesker forstyrrer meg så elsker jeg dem i skjul. Eldre mennesker som holder hender gir meg håp for fremtiden, barn som blir trist over at sugerøret er borte minner meg på at livet er fantastisk. Jeg elsker solskinn, men føler meg hjemme når stormen er over oss. Jeg skyver lett mennesker unna, men nekter å gi slipp når jeg først har fått tak. Jeg virker vimsete og egoistisk, men så fort du blir kjent med meg så der du alle de gode sidene.

Jeg er mange ting, positive og negative. Jeg tror også på at skal man plukke frem alle de dårlige sidene med en selv, så skal man også plukke frem de gode sidene.Hva er dine gode og dårlige sider?

 

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits