Sol Skipnes
Fem fra Mormor hilser og sier unnskyld

 • 03.02.2016, 15:00

Etter å ha lest "En mann ved navn Ove" og "Mormor hilser og sier unnskyld" så har jeg fått en ny favorittforfatter ved navn Fredrik Backman. Når han skriver så treffer han nerven din, og han har så ufattelig mange gullkorn i bøkene sine. Fantastisk forfatter. Les disse bøkene, dere vil ikke angre.

Her er fem sitater fra "Mormor hilser og sier unnskyld"


1: Dødens mektigste kraft er ikke at den kan få folk til å dø, men at den kan få menneskene som blir etterlatt, til å ville slutte å leve.

2: Når noe fryktelig skjer, sier folk i den virkelige verden alltid at sorgen blir mindre enn tiden, men det er ikke sant. Sorgen og savnet er konstant, men hvis vi alle var nødt til å gå rundt og bære på den resten av vårt liv, ville ingen noensinne holde ut noen ting i det hele tatt. Tristheten ville lamme oss. Så vi pakker den til slutt bare i kofferter og finner et sted å plassere den.

3: Bare annerleder mennesker forandrer verden. Ingen som er normal, har noensinne forandret en dritt.

4: Ikke alle monstre ser ut som monstre. Det finnes slike som bærer sine monstre inne i seg.

5: Hvis man hadde boret hull i veggene og gulvene i huset, ville alle naboene ha kunnet strekke ut hendene og berøre hverandre, så nær levde de sine liv, og likevel visste de ingenting om hverandre.


 • Publisert i Bøker • Skriv en ny kommentar


  Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
  Everybody is at war with something.
  I'm at war with my own heart sometime.

  Navnet er Sol og bostedet er Moss.

  Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

  Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

  Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)com  Fortiden


  Bloggdesign av  hits