Sol Skipnes
It's like a kaleidoscope of memories

  • 15.01.2016, 15:00

"You can love someone so much...
But you can never love people as much as you can miss them"
- John Green
Hva jeg skulle lære av historien om oss er jeg fortsatt ikke helt sikker på. Du bringer noe frem i meg, noe jeg ikke helt kan kontrollere samtidig som jeg nå har full kontroll over det. Det er alltid morgendagen som avgjør mine følelser for deg, men det gjør ikke vondt lenger. Det svir litt, tanken på coulda - woulda - shoulda, men selv det kommer ikke så ofte og nå som jeg har sett deg så vet jeg at jeg har det mer og mer under kontroll.


Men selv det endrer ikke på den spøken universet utsatte oss for, for begge lette etter noe vi trodde vi fant - for å få det dratt ut av hendene. For å få det smelt tilbake som en prosjektil ute av kontroll. Men det kommer en ny vår nå, og kanskje er dette våren vår. Kanskje er det den mørkeste vi har sett på lenge og kanskje er det den lyseste vi har sett. Det får våren vise, enten om vi møtes eller ei.

Selv om det er under kontroll så føler jeg fortsatt en maktesløshet over hva vi mistet, fordi det er borte. Vi fikk aldri sjansen vi fortjente, men midt i dette er det en ting jeg husker best. Jeg har blitt elsket av deg og du har blitt elsket av meg.

Så det var verdt det, alle de mørke nettene, for noen sekunder med kjærlighet kan selv ikke evigheten viske ut.

Elisabeth

15.01.2016 kl.17:25

Vakkert og sterkt skrevet!

Sol Skipnes

16.01.2016 kl.01:12

Elisabeth: Takk <3

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits