Sol Skipnes
Love is so short, forgetting is so long

  • 15.01.2016, 19:30

?No one compares to you,
but there's no you,
except in my dreams tonight.?

- Lana Del Rey
Først, først var du bare en tanke, en flyktig lettlivet tanke jeg kunne smile av i mitt stille sinn. Så snek du deg litt inn, litt mer inn og brått hadde du festet deg i alle mine hulrom, alle kriker og kroker av min ensomme sjel og i mitt rastløse hjerte. Jeg vet ikke hvor jeg sluttet å passe på, men en dag så smeltet smilet ditt hjertet mitt og jeg tenkte på deg timer etter vi sist møttes. Flyktige sammenkomster og overfladiske hilsninger.


Jeg tror ikke du vet det, hvordan du tar pusten min vekk fra meg. Jeg tror ikke du skjønner hvordan tanken på deg får meg til å smile, helt ut av det blå. En periode innbilte jeg meg at jeg fikk deg til å smile, om det var fantasien som spilte meg et puss eller om det var reelt så føles det godt. Tanken på at jeg kan ha fått deg til å smile ved at jeg passerte deg, ved at du tenkte på meg, ved at vi stod ved siden av hverandre.

Kanskje ødela vi noe av de fine minnene, ved tankeløse handlinger og meningsløse utvekslinger. Kanskje forsterket vi det. Kanskje vi aldri finner ut om det kunne bli den store kjærlighetshistorien eller den evigvarende undergangen. Vi får nok aldri vite, for du velger å tie og jeg velger å late som alt er glemt.

Men alikevel så husker jeg lukten av deg og at jeg smilte hele veien hjem til døren når natten fortsatt var varm og tiden var en annen.

photo // Skins
Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits