Sol Skipnes
13 spørsmål

  • 16.01.2016, 07:45

"Jeg har aldri ment at kjærligheten forutsetter at en røper alle sine hemmeligheter."
- Skyggebarnet


Er kjærligheten en bindende kontrakt? Jeg vet om mange som vil rope nei, og enda flere som vil si ja.
Hva er forresten kjærlighet? Er det rett av oss å definere noe som så mange føler forskjellig? Er det rett av oss å fortelle andre hva som er og ikke er kjærlighet? Og er det egentlig vår rett å si til andre hva de skal gjøre og ikke gjøre i sine respektive kjærlighetsliv?

Hvorfor lar vi andre folk ta livsviktige avgjørelser for oss? Kan vi ikke bare lytte til hjertene våre eller er det så vanskelig å ta ansvaret for hva vi vet vi må gjøre? Noen trenger muligens å kunne klandre noen. For hvis det går galt etter du tok i mot et råd fra en venn, er det egentlig din skyld?

Kjærlighet er luft. Kjærlighet er å våkne opp midt på dagen og innse at hele døgnet er sovet bort, for deretter løpe ut i mørket og danse. Kjærlighet er når du holder hånden min og jeg vet at alle ser det. Kjærlighet er ikke alltid synlig, men kjærlighet er overalt og konstant rundt oss.

Tviler du? Hvilken sang er det du elsker mest? Hopper hjertet ditt over et slag når du drikker te på café, løper barbeint i gresset eller bare sitter i regnet for du ønsket å få med deg solnedgangen? Du hadde sett kjærligheten, hadde du ikke?

Kjærlighet er kanskje ikke en bindende kontrakt, for brått en dag endret alt seg. Kjærligheten kan endre form, gå over til andre følelser eller rett og slett stoppe. Men det er en enighet om å aldri bevisst såre noen, gå bak ryggen til hverandre, skade noe med vilje og vitende. Kjærlighet er en enighet mellom hverandre og ikke mellom hele verden. Så hvor lurt er det egentlig å komme med råd til andre, når du vet du sitter med muligheten til å endre liv? Hvor lurt er det egentlig å tenke så mye på den, hvorfor ikke bare la den komme.

Hva er kjærlighet for deg,
nå i dag?
// photo: 1, 2, 3, 4, 5
Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits