Sol Skipnes
Mellom linjene - ligger sannhet vi sjelden deler

  • 17.01.2016, 07:45

The truth is rarley pure,
and never simple.
             - Oscar Wilde


Når vi er yngre så blir vi lært til å alltid fortelle sannheten. Men gjør vi noen gang det? Vi holder hemmeligheter fra våre egne hjem for vennene våre, og hva vi gjør ute holder vi skjult for foreldre og familie. Selv når årene har gått velger vi å holde ting skjult, holde kortene inntill brystet og ikke gi mer enn det vi må.

Så vi fortsetter å skjule deler av sannheten, for vennene, sjefene og de vi slipper inn i hjertet vårt. For vi vil helst ikke gi mer enn det vi må, og sannheten er at ærlighet er sårende. For legger vi hjertet vårt ut til alle å se, så betyr det også at vi legger det ut for å bli såret.

Dermed fortsetter vi å holde de dypeste hemmelighetene for oss selv, slik at vi ikke blir såret - og de som kanskje hadde trengt å høre hvor fantastiske de er - vandrer rundt i troen om at ingen ser dem.

Sannheten sårer, det vet alle - men ved å holde ting skjult medfører nok enda mer frustrasjon da hemmeligheter har det med å tære en i stykker innvendig.

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits