Sol Skipnes
I dag sa vi farvel

  • 21.01.2016, 20:23

En morgen finnes det ikke lenger noe i morgen.
- Fredrik Backmann

Det finnes de du savner nå og da, de du tenker på og lurer på hvordan det står til med dem. De du ville lovet å ta en kaffe med, og virkelig ment det. De menneskene vi mistet kontaktet med, fordi livet kom i veien.

Noen ganger mister vi hverandre, ikke fordi man ikke liker hverandre mer, men fordi vi vokser og jeg starter å innse at det å bli voksen noen ganger handler om å vokse fra hverandre. Men det gjør ikke mindre vondt av den grunn å våkne opp til nyheten om at noen er borte. Fordi man har alle minnene igjen og alle tankene, og man ser alle drømmene til de som hadde kontakt med henne svinne bort.

Noen sa i begravelsen i dag, jeg er for ung til å delta i begravelser til folk på min alder. Alikevel var det akkurat det vi gjorde i dag. Jeg møtte mennesker jeg ikke har sett på så altfor lenge, og selv om det var koselig så kan jeg ikke slippe unna følelsen av at vi alle ønsket vi ikke møtte hverandre i dag. For dagen i dag så gravla vi en av våre barndomsvenner. Vi kunne alle vært foruten det. Vi burde møttes når vi løp inn i hverandre på gaten, løpende hver til vårt.

Men skjeben ville det anderledes for oss, og vi møttes i dag og ingen av oss visste helt hva vi skulle si annet enn det er godt å se deg igjen, til tross for omstendighentene. For det finnes ingen andre ord å si. I dag er verden tom for ord og livet er vanskelig og alt er mørkere enn det pleier å være.

I dag var det faktisk over. Så når kisten ble senket ned, og jeg tenkte på alt vi en gang var igjennom sammen, og alle menneskene rundt meg som jeg ikke har sett på så altfor lenge, så ga jeg meg selv et løfte. Aldri mer skal jeg tillate at ordene "vi bør ta en kaffe sammen en dag" faller rundt meg uten at de blir fulgt opp. For livet er så kort, og døden er så ufattelig lang og alle har fem minutter til hverandre når vi møtes i hverdagen.

Vi vet aldri når siste dagen vår kommer i livet, så grip flere sjanser. Livet er for kort til tomme løfter.

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde møtt deg de siste årene Silje, det var så rart å si farvel og vite at det aldri mer vil være mulighet å møte henne for å prate om gamle dager. For gamle dager for henne er over, og gamle dager for meg er en fortid jeg aldri får igjen.

Dans med englene kjære Silje <3

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits