Sol Skipnes
Jenter skal ha langt hår

  • 25.01.2016, 15:04

Hvis et menneske lukker øynene,
kan det huske alle valg i livet.
Innse at alle har skjedd på grunn av en annen.
- Fredrik Backmann

Når var siste gangen du gjorde noe for deg selv? Siste gangen du tok en avgjørelse som kun var for deg selv og ingen andre? Er du 110% fornøyd med livet ditt eller kan du gjøre det bedre? Husker du å være snill mot deg selv også og ikke bare alle andre?

Jeg har så lenge snakket om at jeg vil gjøre noe nytt med livet mitt, endre miljø og få nye impulser. Jeg har snakket om å fjerne alt håret mitt, slik at jeg har rundt 6mm igjen på toppen av hodet mitt. Jeg har snakket om å reise mer rundt i verden og i vårt eget land.

Jeg har snakket, snakket, snakket, snakket og atter snakket. At ikke noen har tatt livet av meg for det forstår jeg ikke.

Noen ganger så må du stille deg selv spørsmålet, er jeg en som snakker eller er jeg en som gjør ting?

Så må du ta det derifra. Hvis du er en som gjør ting, så bra for deg. Fortsett med det. Gjør flere ting hvis du kan og har muligheten.

Hvis du er en som snakker om hva du vil gjøre, hvordan du skal gjøre det og når du skal gjøre det. Men aldri gjør noe.

Hvorfor? Hvorfor gjør du ikke tingene du vil? Er jobben i veien for det, er du redd for hva familien din vil si? Er barna for små eller for store? Er det økonomien som står i veien? Er du bare for redd for det?

Begynn i det små. Hvis du ønsker å si opp jobben for å reise nye steder og finne nye utfordringer men er redd for hvordan det skal gå. Start med å selge ting, Kanskje lei en leilighet, slik at det er lettere å dra når muligheten byr seg. Hvis du vil reise i lang tid, søk permisjon fra jobben din. Du lærer av å reise, av å møte nye kulturer og leve med fremmende rundt deg. Du lærer så mye om verden og aller viktiskt, du lærer så mye om deg selv.

Når du våkner på morgenen, så still deg selv spørsmålet - er jeg en som snakker om hva jeg vil gjøre, eller er jeg en som handler?

Over til tittelen på innlegget mitt. "Jenter skal ha langt hår." Så klart, hvis du er en jente som vil ha langt hår, så skal du ha det. Jeg har forøvrig kuttet mitt bort, det ble 10mm.

Jeg nekter å være en som bare snakker om ting.

Madeleine

25.01.2016 kl.15:36

Du kledde kort hår :-)

Sol Skipnes

25.01.2016 kl.15:41

Madeleine: Takk :)

vrangvillig

25.01.2016 kl.16:22

NEI du er ikke fin med kort hår, det kler deg ikke og jeg liker det ikke.

Vær snill å les dette innlegget, jeg orker ikke skrive alt en gang til.

http://vrangvillig.blogg.no/1453278042_jenter_med_langt_hr__.html

Charlotte

25.01.2016 kl.17:14

Jenter skal ingenting, og du kledde kort hår !! Stilig :-) Jeg digger folk som tør å skille seg ut.

gothicvamperstein

25.01.2016 kl.17:17

Jeg har vært sleip nok til å skrive opp en evighetslang liste over ting jeg har lyst til å gjøre (med andre ord; livsliste), og prøver og få gjort noen av tingene etter hvert som det passer (er ikke alle ting som kan gjøres her og nå i dag, for å si det slik). Noe av det som har irritert meg flere ganger er folk som virrer rundt uten mål og mening og klager over ting. Jeg har ofte endt opp med å spørre "hvorfor pokker gjør du ikke noe med det da?".

Jeg kan vel og merke innrømme at jeg sikkert har et forbedringspotensiale angående det å få ting gjort i stedet for å bare snakke om det, men jeg er ihvertfall på vei. :-P

Sol Skipnes

25.01.2016 kl.18:29

vrangvillig: Flaks for meg at jeg ikke tar meg så nær av andres meninger. Helt greit at du ikke liker kort hår på jenter. Jeg er meget fornøyd med håret mitt :-)

Sol Skipnes

25.01.2016 kl.18:30

Charlotte: Jenter skal gjøre det hver enkelt jente ønsker å gjøre. For seg selv. Takk. Ble veldig fornøyd med sveisen :-)

Sol Skipnes

25.01.2016 kl.18:31

gothicvamperstein: Herregud. En livsliste. Så fantastisk :-) Det må jeg gjøre. Enig med deg. Folk må gjøre mer av det de ønsker seg. Man blir så glad da :-)

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits