Sol Skipnes
Kvinne som har seksuell omgang med menn mot betaling

  • 19.03.2016, 03:03

Vi prøver å være så flinke om dagen. Vi lærer barna våres (eller deres, jeg har ingen unger) om at mobbing ikke er greit. Blir man hentet inn til foreldremøtet og får høre at ens egen utvalgte har vært slem mot noen i skolegården, så ser man sjokkert ned på poden sin og lurer på hvor i all verden de har lært dette. For det er da ikke slik man gjør, er det?

Barnet vil selvfølgelig titte spakt ned i gulvet, mens de tidlig lærer at det aldri kommer noe svart hull for å dra de med seg. Alt man ønsker å unngå her i livet, må man dessverre møte.

Barnet, mor og far drar hjem mens man fortsatt er i dyp forferdelse over mobbingen. Hvordan kan dette ha skjedd? Har vi feilet som foreldre? Har noen av juniors venner lært barnet det? Det er nok foreldrene deres som har gjort det. Ja, det må det være. Eller? De er jo så hyggelige da. Det kan ikke være de heller.

Hvor har vi feilet?

Hvor?
Hvor?
Hvor?
Hvor?
Hvor?

Samfunnet har feilet som et samfunn og dere har feilet som foreldre.

Dere feilet over middagsbordet når dere kalte sjefen for en kødd og dere feilet når dere foran tv'en sa at hun som var foran kameraet var kledd som en hore. Samfunnet feilet i kommentarfeltene. Der feiler vi fortsatt hver eneste dag.

Nå sitter det godt voksne eldre damer hjemme og kaller Anna Ramussen for en hore.
La oss slå dette ordet opp.

Hore: "kvinne som har seksuell omgang med menn mot betaling, gatepike, prostituert"

Noen bør kanskje informere Anna om at hun er en gatepike, for jeg tror ikke hun er klar over det. Igjen, det kan jo være fordi hun ikke er det.

Det har vært mange innlegg om det nå om dagen og det med god grunn. For det er ikke  greit å kalle folk for hore. Det bare er ikke greit. Vi har i dag jenter som står i skolegården og kaller hverandre horer. Det er jenter som kommer hjem og gråter sine modige tårer fordi de i dag igjen har blitt kalt skjellsord. Vi har foreldre som ser på barna sine og må kjenne hvordan det gjør så vondt i hele kroppen fordi de klarer ikke å trøste det utrøstelige barnet. Vi har gutter som feier over jenter, snakker om det i etterkant og slenger dritt til jentene det gjelder.

Og hvorfor skal de ikke gjøre det?

Når du hjemme kaller en ung kommende trebarnsmor for hore og hva verre er, så bør det vel være greit at datteren din også blir kalt en hore? For hun har jo faktisk kledd seg i et kort skjørt og hatt sex med tre stykker.

Samfunnet; ta dere sammen!

Ine

19.03.2016 kl.12:46

ÆÆ, kjempebra skrevet!

Sol Skipnes

20.03.2016 kl.23:05

Ine: Takk :)

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits