Sol Skipnes
Just as a painter paints, and a ponderer ponders, a writer writes, and a wanderer wanders

  • 09.06.2016, 00:09

Some journeys in life can only be traveled alone.
- Ken Poirot

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet i Paddington og bare slapper av. Jeg valgte å ta undergrunnen med to kofferter og det gikk overraskende bra må jeg si. Dagen i dag gikk ikke helt som planlagt. Jeg fikk knapt noe søvn natt til i dag, men jeg havnet på en rad alene på flyet og da fikk jeg sovet litt igjen. Hotellet kunne jeg ikke sjekke inn på før to og jeg var selvfølgelig der halv tolv. Etter å ha sittet litt i Sussex Garden valgte jeg å komme meg videre til Oxford Street. Jeg har så ufattelig lyst på en av de Firebird-jakkene fra Addidas, men jeg endte opp med å gå feil vei så fikk ikke sett etter den i dag. Ellers, ellers var jeg tur innom Urban Outfiters og en bokhandel. Skulle bruke god tid på Primark i dag, men jeg endte opp med å dra tilbake til hotellet for å ta en dusj slik at jeg kunne prøve klær uten å føle meg svett.

Men slik gikk det ikke.

For når jeg kom tilbake til hotellet og fikk rommet mitt (som består av to dobbeltsenger + en enkeltseng av alle verdens ting) så ville jeg ta meg en god dusj og det som skjedde var at varmtvannet ikke fungerte. Jeg fikk det ikke til å komme varmt vann i det hele tatt og der sto jeg da. Naken i dusjen og fikk ikke vannet til å fungere. Vurderte å ringe opp til resepsjonen, men jeg var så ufattelig sliten at jeg orket ikke tanken på å kle på meg for at de skulle komme inn for å sjekke det. Jeg startet å titte rundt på andre hotell for jeg var så inderlig fortvilet og utfattelig sliten.

Så jeg sovnet.

Da er det jo sjekt å vite at man reiser alene og at ingen andre forventer noe av deg. Fordi det var ufattelig godt å sove og når jeg stod opp så fungerte dusjen. Jeg har sikkert gjort noe rart når jeg stod der, men jeg fikk omsider tatt dusjen min. Dessverre ble det for sent til å dra tilbake til Oxford Street, så den planen er utsatt til i morgen. Gleder meg til å spise god frokost og bruke tiden på akkurat det jeg vil bruke tiden på og ikke hva alle andre vil. Det er det beste med å reise alene merker jeg. Det hadde vært kjekt å ha noen å prate med nå på kveldstid, men jeg overlever.

Blir spennende å se hvordan den denne weekenden blir. Skal være her frem til søndag og må si jeg skikkelig gleder meg til å bruke denne tiden til å utforske London på egenhånd.

BGaDIuhF-TC

Her ser dere en liten video av rommet mitt. Tror jeg kommer til å klare meg på denne plassen frem til søndag altså. Nå skal jeg avslutte kvelden med et glass rødvin, for hvis det er ferie, så er det ferie altså.

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits