Sol Skipnes
Den svarte fredagen

  • 22.07.2016, 00:41

Fredagen for fem år siden husker jeg mens det kryper en isende følelse i hele kroppen min og angriper en hver nerve jeg har i meg.

I dag er det fem år siden 77 kjøkkenstoler for alltid ble tomme. 77 mindre smilefjes i landet og så mange mennesker som for alltid vil ha en sønn, søster, mor, barnebarn, bestevenn og søskenbarn for lite i familien.

For alltid lever de med en sorg vi som står utenfor ikke en gang kan ane omfanget av. Men det vi kan gjøre er å strekke ut en hånd, sørge for at alle blir sett, gi hverandre en klem og fortsatt tro på demokratiet.

Jeg har aldri stemt Arbeiderpartiet og jeg er veldig ofte uenig med som er medlem av AUF og nettopp derfor er vårt lille land så fint. Fordi vi har denne flotte ytringsfriheten som gjør at vi alle har rett til hver vår mening. Når han valgte å skyte ned ungdom fordi han ikke var enig meningene deres, så valgte han å skyte ned oss alle. I dette lille landet så er alle rammet, om man ikke selv kjenner en som var der så kjenner man en, som kjenner en og det betyr at vi alle er rammet. For det er vår ytringsfrihet han forsøkte å kneble.

I dag er det fem år siden den mørkeste fredagen i Norges historie. Måtte vi aldri få en ny 22. juli.

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits