Sol Skipnes
Treningsmotivasjon

  • 26.07.2016, 00:19

De to siste dagene har jeg trent med Henriethe på Elexia, tro det eller ei - jeg har startet å trene igjen. En forandring skal til og i dag motet jeg meg opp til å ta en styrkeøkt alene. Jeg er ikke så flink til å trene alene, det blir mer koping på tredemøllen før jeg går min vei. Men i dag dere, i dag var jeg på elipsemaskin og jeg hadde en skikkelig god styrkeøkt og jeg avsluttet med 30 jump squats. Den med jump squats føltes mer som en ny type selvskading. Planen jeg følger inkluderte også 30 stykker hoppende utfall, men der satt jeg grensen. Eller, lårene mine satt den grensen. De bare - NEI! Så da droppet jeg det.

 


Forøvrig - i dag var det ufattelig vanskelig å komme seg på treningen. Jeg sluttet på jobb halv to - så gikk jeg ned for å spise hamburger da sjefen grillet. Tok meg en colaboks også og nei, det programmet jeg er inne på - det har hverken burger eller cola inkludert i seg, men jeg ga nå litt faen. Jeg ble sittende en time fordi jeg gruet meg til å trene. Etter en time så kjørte jeg til Elexia og ble sittende utenfor i omtrent 15 minutter mens jeg vurdere om jeg skulle gå inn for å trene. Omsider kommer jeg meg ut av bilen og inn på senteret, skifter til treningstøy og selvfølgelig sitter jeg inne i garderoben i femten minutter før jeg orker å gå ut.

Jeg vet jeg nå skal si at det var forbanna digg å stå på Elipsemaskinen som oppvarming, men det var det ikke. Det var grusomt faktisk. Men når jeg ble varm og startet med styrketreningen så gikk det bedre og på slutten så gikk det ganske bra. Vel, frem til jeg tok 30 jumpsquats. Det var grusomt og i morgen kommer jeg nok ikke til å kunne bevege meg, men jeg kommer nok til å sove godt i natt.

Planen min fremover blir å finne headsetet mitt fra Beats slik at jeg slipper den forbanna ledningen overalt når jeg trener. Satser på at jeg kommer meg inn i en god treningsrutine fremover for det å trene er bra for oss og jeg liker meg selv bedre når jeg får ut energien min slik. Tre dager på rad er bra jobbet. Jeg klapper for meg selv, for jeg forventer ikke at andre skal klappe for meg.

Kamilla

26.07.2016 kl.00:28

Kjenner igjen følelsen av å virkelig ikke orke å trene! Men føles jo alltid bedre å ha trent enn å ikke ha trent... Flink var du uansett som kom deg inn og fikk en økt :)

Sol Skipnes

26.07.2016 kl.01:12

Kamilla: Var veldig fornøyd og en smule ødelagt etter økten. Men var ufattelig digg å vite at jeg hadde trent når jeg sovna på sofaen på besøk hos stefar :P Satser på at det blir lettere å komme seg inn senere i uken :D

Vilde

26.07.2016 kl.01:48

Stå på videre! Det å ta ett og ett skritt er bare bra, starte lett ut så man ikke blir lei med en gang, hehe :D Trenger ikke være heelt slavisk hver dag, så lov å skeie ut litt når man skal kose seg - spesielt i sommer <3

Sol Skipnes

26.07.2016 kl.01:57

Vilde: Takk. Haha, jeg veit det er greit å starte rolig, problemet mitt er at jeg er en "go all in" når jeg starter med noe. Samt at jeg veit jeg klarer å trene så mye for jeg har gjort det før. Men koset meg med den burgeren ass. Sier liksom ikke nei når sjefen griller for 70 ansatte :D

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits