Sol Skipnes
Rasstasstyver

  • 08.08.2016, 01:10

Thieves must sit in prison.
- Vladimir Putin

Det er ikke noe vits i å tro at jeg kommer til å være en som kommer til å sitere Putin så veldig mye, men selv slike fyrer kan komme med noe lurt å si nå og da. Til og med Putin. Tro det eller ei.

Den siste uken har jeg vært på hyttetur med familien i Indre Østfold. Febrilsk forsøkt å bytte bort den siste vakten min slik at jeg kunne få den siste dagen der også, kanskje rekke å ta meg et bad. Det gikk ikke og det var kanskje like greit, for det hadde ikke blitt noen rolig morgen men bading. For rett etter 10:00 når jeg skal gjøre meg klar til å reise til Fredrikstad på jobb så ringer stefaren min meg.

"Har du hentet datamaskinen din?"
"Nei"
"Da har den blitt stjålet"

...

Hvis vi for noen sekunder glemmer at vi snakker om en iMac som har kostet altfor mye penger og at de fleste bildene mine er på den - uten sikkerhetskopiering og at den mer eller mindre ser ny ut ettersom den har stått lagret hos stefaren min i esken sin, mens jeg leter etter ny jobb og leilighet så skal vi se på det virkelige ekle i denne saken. I natt har noen GÅTT INN I LEILIGHETEN til stefaren min. Bare gått inn og sjålet nøkler, iMac og den elektroniske rullestolen hans. For her kommer vi til det virkelige lavmålet i denne saken. Det har altså valset inn en kriminell rusa faen og stjålet en elektronisk rullestol fra en som bor i trygdebolig.

Altså, hva faen feiler det folk? Hvem er det som gjør slikt? Hvorfor gjør de slikt? Hadde de en dårlig oppvekst? Var ikke mamma og pappa nok glad i dem? Ble de mobbet på skolen eller fikk de hjemmeskole? Hva i all verden skjedde med de som gjør at de stjeler en elektrisk rullestol? Mna har ikke en slik en fordi man synes det er kjedelig å gå til butikken, man har en slik en fordi man ikke klarer å gå til butikken. Alikevel finner noen ut at man skal stjele denne, fra et sted man ser består av trygdeboliger. Eneste måten å sterkere tydliggjøre at det er trygdeboliger er ved å skrive trygdeboliger over alle leilighetene, i neonskrift.

Slike mennesker blir jeg så irritert over. Så når jeg skulle vært på jobb så var jeg i vitneavhør hos stefar før jeg måtte videre til Fredrikstad Politikammer for å sjekke om iMacen de hadde fått inn virkelig var min iMac. Det var det heldigvis og til stefar sin store glede så kom rullestolen tilbake, levert av Falcken. Av en eller annen grunn så har de da skrudd av speilene på den da, så han må da ut og kjøpe nye speil. Men han kan faktisk kjøre ut og kjøpe nye speil og det er bra. Forøvrig, mens jeg var på Fredrikstad politikammer så stod det faktisk en annen kvinne der i et vitneavhør og selvfølgelig må jeg kommentere ting til han som tar forklaringen min.

"Hører det er flere som har en shitty dag så langt"
"Ja, er samme sak"
"Samme folk som stjal fra stefaren min?"
"Ja"
"De fikk kjørt seg i natt de ja"

Herregud ass. At jeg ikke klarer å la være å si slike ting.

Elers, de er nå innesperret og så får vi se hvor lenge det varer. Jeg håper inderlig de får en straff for dette. For det første er de kjenninger av politiet og der viktigste. De har faktisk vært inne i leiligheten til folk. Det er faen meg så ekkelt. Jeg hadde nok flyttet på dagen om det hadde skjedd meg. Samt kjøpt meg en stor hund, en hagle og en øks. Samt en kniv til puten min. Sykt ubehagelig.

Mennesker som dette er mennesker jeg ikke ville hatt til å plukke duebæsj fra fortauet engang. Ubrukelige folk.

Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/v/vladimirpu601121.html?src=t_thieves
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits