Sol Skipnes
#5tingmindre del én

  • 20.07.2017, 02:41

?There are two ways to be rich: One is by acquiring much, and the other is by desiring little.?
- Jackie French Koller

Ettersom klokken er passert 00:00, så vil det si at jeg er på dag tre av prosjektet "5 ting mindre" og skal i dag ha kvittet meg med femten ting. Har ikke gjort det da, for å si det sånn.

Jeg har tenkt litt på reglene mine. Hvis jeg kvitter med meg blader, så må det minimum være 10 stykker hvis det er en samling med blader. Som for eksempel de 100 iForm-bladene mine som jeg aldri leser noe i uansett.

Når det gjelder dvd'er så må det være fem stykker for at det skal telle som en ting og serier kan være en ting. Saker og ting jeg velger å selge anses som kvitt i det øyeblikket jeg samler det opp i esken. Skulle jeg ikke få solgt det og velger å beholde det så må en annen ting forsvinne ut.

Så langt har jeg samlet opp fem ting som skal gis bort, så jeg henger etter med ti saker.


 

Fem ting så langt er, to gensere, en bamse jeg vant på tivoli fordi jeg var så innmari full og ville ha en bamse, et tynt pledd og en tarotbok jeg aldri har brukt. Fem små ting, men jeg føler det er en start. Selv om jeg i utgangspunktet i dag skulle ha kvittet meg med fem ting. Men hey, sørget for å skaffe meg en regel som gjør at jeg kan samle opp til en annen dag i det minste da.

Skriv en ny kommentar


Everybody is at war with something. I'm at war with my own heart sometime.
Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits