Sol Skipnes
Pray for London

  • 22.03.2017, 22:30

"We live on such a beautiful planet, but in such an ugly world"

  


En gratulasjon til den andre siden

  • 17.03.2017, 00:26

"Vi trodde vi hadde ubegrenset tid sammen. Tid til å si hverandre det vi ønsket å si, tid til å gi hverandre det vi ville gi, tid til å gjøre det vi ville gjøre sammen. Det var alltid en dag i morgen. Nå er det ikke det".

15. mars så fylte Mamma 50 år. Det vil si, hun skulle fylt 50 år. Men verden ville det anderledes.I dag skulle du egentlig fått en kake av meg og jeg skulle ha plassert 50 lys på den kun for å irritere vettet av deg. Jeg skulle minnet deg på at jeg fortsatt bare er i 20-årene fortsatt og du skulle bedt meg ryke og reise og du hadde sikkert kastet noen av de lysene etter meg.

I dag skulle du fått mange, mange, mange klemmer og hele slekta skulle mobbet deg fordi du i dag skulle vært offisielt halvveis til hundre.

Men verden gjorde det slik at du aldri nådde halvveis til hundre, jeg skal ikke mobbe deg og du skal ikke få masse klemmer. I dag er bare en av mange bursdager du aldri lenger skal oppleve og for meg er denne dagen alltid en grusom påminnelse på at jeg aldri har deg å ringe til lenger. Ikke for de store eller de små tingene.

I dag er en sånn dag hvor man kommer på alle små tingene, de man trodde var ubetydelige, men viste seg å være innmari store. I dag er dagen man husker på at man ikke vil ha hverandre for alltid og noen ganger så har man ikke hverandre til man er gamle og grå.

Jeg håper du er ute ett eller annet sted og jeg håper det er bedre der enn det er her. Og jeg håper du spiser kake. For ingen steder kan være bedre enn denne verden om den ikke har kake.

Gratulerer med 50-års dagen Mamma.

Jeg savner deg, jeg savner deg.

 

 


Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits