Sol Skipnes
We learned more from a three-minute record baby, than we ever learned in school

 • 27.07.2016, 20:12

"Well now young faces grow sad and old
And hearts of fire grow cold
We swore blood brothers against the wind
I'm ready to grow young again"

Bruce Springsteen - No Surrender

 

Må bare si at i morgen blir ganske så bra når jeg skal se "The Boss" i Frognerparken.


 • Publisert i Musikk
 • Treningsmotivasjon

  • 26.07.2016, 00:19

  De to siste dagene har jeg trent med Henriethe på Elexia, tro det eller ei - jeg har startet å trene igjen. En forandring skal til og i dag motet jeg meg opp til å ta en styrkeøkt alene. Jeg er ikke så flink til å trene alene, det blir mer koping på tredemøllen før jeg går min vei. Men i dag dere, i dag var jeg på elipsemaskin og jeg hadde en skikkelig god styrkeøkt og jeg avsluttet med 30 jump squats. Den med jump squats føltes mer som en ny type selvskading. Planen jeg følger inkluderte også 30 stykker hoppende utfall, men der satt jeg grensen. Eller, lårene mine satt den grensen. De bare - NEI! Så da droppet jeg det.

   


  Forøvrig - i dag var det ufattelig vanskelig å komme seg på treningen. Jeg sluttet på jobb halv to - så gikk jeg ned for å spise hamburger da sjefen grillet. Tok meg en colaboks også og nei, det programmet jeg er inne på - det har hverken burger eller cola inkludert i seg, men jeg ga nå litt faen. Jeg ble sittende en time fordi jeg gruet meg til å trene. Etter en time så kjørte jeg til Elexia og ble sittende utenfor i omtrent 15 minutter mens jeg vurdere om jeg skulle gå inn for å trene. Omsider kommer jeg meg ut av bilen og inn på senteret, skifter til treningstøy og selvfølgelig sitter jeg inne i garderoben i femten minutter før jeg orker å gå ut.

  Jeg vet jeg nå skal si at det var forbanna digg å stå på Elipsemaskinen som oppvarming, men det var det ikke. Det var grusomt faktisk. Men når jeg ble varm og startet med styrketreningen så gikk det bedre og på slutten så gikk det ganske bra. Vel, frem til jeg tok 30 jumpsquats. Det var grusomt og i morgen kommer jeg nok ikke til å kunne bevege meg, men jeg kommer nok til å sove godt i natt.

  Planen min fremover blir å finne headsetet mitt fra Beats slik at jeg slipper den forbanna ledningen overalt når jeg trener. Satser på at jeg kommer meg inn i en god treningsrutine fremover for det å trene er bra for oss og jeg liker meg selv bedre når jeg får ut energien min slik. Tre dager på rad er bra jobbet. Jeg klapper for meg selv, for jeg forventer ikke at andre skal klappe for meg.


  Den svarte fredagen

  • 22.07.2016, 00:41

  Fredagen for fem år siden husker jeg mens det kryper en isende følelse i hele kroppen min og angriper en hver nerve jeg har i meg.

  I dag er det fem år siden 77 kjøkkenstoler for alltid ble tomme. 77 mindre smilefjes i landet og så mange mennesker som for alltid vil ha en sønn, søster, mor, barnebarn, bestevenn og søskenbarn for lite i familien.

  For alltid lever de med en sorg vi som står utenfor ikke en gang kan ane omfanget av. Men det vi kan gjøre er å strekke ut en hånd, sørge for at alle blir sett, gi hverandre en klem og fortsatt tro på demokratiet.

  Jeg har aldri stemt Arbeiderpartiet og jeg er veldig ofte uenig med som er medlem av AUF og nettopp derfor er vårt lille land så fint. Fordi vi har denne flotte ytringsfriheten som gjør at vi alle har rett til hver vår mening. Når han valgte å skyte ned ungdom fordi han ikke var enig meningene deres, så valgte han å skyte ned oss alle. I dette lille landet så er alle rammet, om man ikke selv kjenner en som var der så kjenner man en, som kjenner en og det betyr at vi alle er rammet. For det er vår ytringsfrihet han forsøkte å kneble.

  I dag er det fem år siden den mørkeste fredagen i Norges historie. Måtte vi aldri få en ny 22. juli.


  Everybody is at war with something.
  I'm at war with my own heart sometime.

  Navnet er Sol og bostedet er Moss.

  Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

  Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

  Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)com  Fortiden


  Bloggdesign av  hits