Sol Skipnes
Pray for London

  • 22.03.2017, 22:30

"We live on such a beautiful planet, but in such an ugly world"

  


Rasstasstyver

  • 08.08.2016, 01:10

Thieves must sit in prison.
- Vladimir Putin

Det er ikke noe vits i å tro at jeg kommer til å være en som kommer til å sitere Putin så veldig mye, men selv slike fyrer kan komme med noe lurt å si nå og da. Til og med Putin. Tro det eller ei.

Den siste uken har jeg vært på hyttetur med familien i Indre Østfold. Febrilsk forsøkt å bytte bort den siste vakten min slik at jeg kunne få den siste dagen der også, kanskje rekke å ta meg et bad. Det gikk ikke og det var kanskje like greit, for det hadde ikke blitt noen rolig morgen men bading. For rett etter 10:00 når jeg skal gjøre meg klar til å reise til Fredrikstad på jobb så ringer stefaren min meg.

"Har du hentet datamaskinen din?"
"Nei"
"Da har den blitt stjålet"

...

Hvis vi for noen sekunder glemmer at vi snakker om en iMac som har kostet altfor mye penger og at de fleste bildene mine er på den - uten sikkerhetskopiering og at den mer eller mindre ser ny ut ettersom den har stått lagret hos stefaren min i esken sin, mens jeg leter etter ny jobb og leilighet så skal vi se på det virkelige ekle i denne saken. I natt har noen GÅTT INN I LEILIGHETEN til stefaren min. Bare gått inn og sjålet nøkler, iMac og den elektroniske rullestolen hans. For her kommer vi til det virkelige lavmålet i denne saken. Det har altså valset inn en kriminell rusa faen og stjålet en elektronisk rullestol fra en som bor i trygdebolig.

Altså, hva faen feiler det folk? Hvem er det som gjør slikt? Hvorfor gjør de slikt? Hadde de en dårlig oppvekst? Var ikke mamma og pappa nok glad i dem? Ble de mobbet på skolen eller fikk de hjemmeskole? Hva i all verden skjedde med de som gjør at de stjeler en elektrisk rullestol? Mna har ikke en slik en fordi man synes det er kjedelig å gå til butikken, man har en slik en fordi man ikke klarer å gå til butikken. Alikevel finner noen ut at man skal stjele denne, fra et sted man ser består av trygdeboliger. Eneste måten å sterkere tydliggjøre at det er trygdeboliger er ved å skrive trygdeboliger over alle leilighetene, i neonskrift.

Slike mennesker blir jeg så irritert over. Så når jeg skulle vært på jobb så var jeg i vitneavhør hos stefar før jeg måtte videre til Fredrikstad Politikammer for å sjekke om iMacen de hadde fått inn virkelig var min iMac. Det var det heldigvis og til stefar sin store glede så kom rullestolen tilbake, levert av Falcken. Av en eller annen grunn så har de da skrudd av speilene på den da, så han må da ut og kjøpe nye speil. Men han kan faktisk kjøre ut og kjøpe nye speil og det er bra. Forøvrig, mens jeg var på Fredrikstad politikammer så stod det faktisk en annen kvinne der i et vitneavhør og selvfølgelig må jeg kommentere ting til han som tar forklaringen min.

"Hører det er flere som har en shitty dag så langt"
"Ja, er samme sak"
"Samme folk som stjal fra stefaren min?"
"Ja"
"De fikk kjørt seg i natt de ja"

Herregud ass. At jeg ikke klarer å la være å si slike ting.

Elers, de er nå innesperret og så får vi se hvor lenge det varer. Jeg håper inderlig de får en straff for dette. For det første er de kjenninger av politiet og der viktigste. De har faktisk vært inne i leiligheten til folk. Det er faen meg så ekkelt. Jeg hadde nok flyttet på dagen om det hadde skjedd meg. Samt kjøpt meg en stor hund, en hagle og en øks. Samt en kniv til puten min. Sykt ubehagelig.

Mennesker som dette er mennesker jeg ikke ville hatt til å plukke duebæsj fra fortauet engang. Ubrukelige folk.

Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/v/vladimirpu601121.html?src=t_thieves
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html
Thieves must sit in prison. Vladimir Putin
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/thieves.html

Den svarte fredagen

  • 22.07.2016, 00:41

Fredagen for fem år siden husker jeg mens det kryper en isende følelse i hele kroppen min og angriper en hver nerve jeg har i meg.

I dag er det fem år siden 77 kjøkkenstoler for alltid ble tomme. 77 mindre smilefjes i landet og så mange mennesker som for alltid vil ha en sønn, søster, mor, barnebarn, bestevenn og søskenbarn for lite i familien.

For alltid lever de med en sorg vi som står utenfor ikke en gang kan ane omfanget av. Men det vi kan gjøre er å strekke ut en hånd, sørge for at alle blir sett, gi hverandre en klem og fortsatt tro på demokratiet.

Jeg har aldri stemt Arbeiderpartiet og jeg er veldig ofte uenig med som er medlem av AUF og nettopp derfor er vårt lille land så fint. Fordi vi har denne flotte ytringsfriheten som gjør at vi alle har rett til hver vår mening. Når han valgte å skyte ned ungdom fordi han ikke var enig meningene deres, så valgte han å skyte ned oss alle. I dette lille landet så er alle rammet, om man ikke selv kjenner en som var der så kjenner man en, som kjenner en og det betyr at vi alle er rammet. For det er vår ytringsfrihet han forsøkte å kneble.

I dag er det fem år siden den mørkeste fredagen i Norges historie. Måtte vi aldri få en ny 22. juli.


This month, we're all Orlando

  • 14.06.2016, 23:30

Understand that sexuality is as wide as the sea.
Understand that your morality is not law.

Understand that we are you. Understand that if we decide to have sex whether safe,
safer, or unsafe, it is our decision and you have no rights in our lovemaking.

― Derek Jarman

 

Tenk at det finnes mennesker ute i denne verden og puster den samme luften som deg og meg. Mennesker som er så fylt opp av ondskap at selv Djevelen ville grått for deres fortapte sjel. For mennesker som går til angrep på mennesker som elsker, de fortjener ikke å bli kalt mennesker.

//

Think about the fact that there are humans out in this world that breathes the same air as you and me. Humans so filled up with evil, that even The Devil are crying out for their lost souls. For people who attacs people that loves, they don't deserves to be called humans.

Orlando <3


Gratulerer med frigjøringsdagen

  • 08.05.2016, 15:43

 

Gratulerer med frigjøringsdagen i dag.

Takk til veteranene som kjempet for at vi fortsatt kan si det vi mener og leve i et demokrati.

Takk til alle som i dag er i forsvaret og klar til å kjemp for den.

Dere er nå ganske fine. 


Well, I hope that I don't fall in love with you. 'Cause falling in love just makes me blue.

  • 03.03.2016, 13:23 


Jenter skal ha langt hår

  • 25.01.2016, 15:04

Hvis et menneske lukker øynene,
kan det huske alle valg i livet.
Innse at alle har skjedd på grunn av en annen.
- Fredrik Backmann

Når var siste gangen du gjorde noe for deg selv? Siste gangen du tok en avgjørelse som kun var for deg selv og ingen andre? Er du 110% fornøyd med livet ditt eller kan du gjøre det bedre? Husker du å være snill mot deg selv også og ikke bare alle andre?

Jeg har så lenge snakket om at jeg vil gjøre noe nytt med livet mitt, endre miljø og få nye impulser. Jeg har snakket om å fjerne alt håret mitt, slik at jeg har rundt 6mm igjen på toppen av hodet mitt. Jeg har snakket om å reise mer rundt i verden og i vårt eget land.

Jeg har snakket, snakket, snakket, snakket og atter snakket. At ikke noen har tatt livet av meg for det forstår jeg ikke.

Noen ganger så må du stille deg selv spørsmålet, er jeg en som snakker eller er jeg en som gjør ting?

Så må du ta det derifra. Hvis du er en som gjør ting, så bra for deg. Fortsett med det. Gjør flere ting hvis du kan og har muligheten.

Hvis du er en som snakker om hva du vil gjøre, hvordan du skal gjøre det og når du skal gjøre det. Men aldri gjør noe.

Hvorfor? Hvorfor gjør du ikke tingene du vil? Er jobben i veien for det, er du redd for hva familien din vil si? Er barna for små eller for store? Er det økonomien som står i veien? Er du bare for redd for det?

Begynn i det små. Hvis du ønsker å si opp jobben for å reise nye steder og finne nye utfordringer men er redd for hvordan det skal gå. Start med å selge ting, Kanskje lei en leilighet, slik at det er lettere å dra når muligheten byr seg. Hvis du vil reise i lang tid, søk permisjon fra jobben din. Du lærer av å reise, av å møte nye kulturer og leve med fremmende rundt deg. Du lærer så mye om verden og aller viktiskt, du lærer så mye om deg selv.

Når du våkner på morgenen, så still deg selv spørsmålet - er jeg en som snakker om hva jeg vil gjøre, eller er jeg en som handler?

Over til tittelen på innlegget mitt. "Jenter skal ha langt hår." Så klart, hvis du er en jente som vil ha langt hår, så skal du ha det. Jeg har forøvrig kuttet mitt bort, det ble 10mm.

Jeg nekter å være en som bare snakker om ting.


Ønsket etter ny luft

  • 19.01.2016, 23:21

?Once you'd resolved to go, there was nothing to it at all.?
- Jeannette Walls

Har du noengang ønsket å dra? Bare pakke baggene og reise, vekk fra livet du lever her. Jeg ønsker det, jeg ønsker det så inderlig at det gjør vondt i magen min når lungene fylles med luften jeg puster inn her. Jeg har noen mennesker jeg ikke vil reise fra, men hvis jeg reiser og de forsvinner, er det da mennesker som var vits i å ha hos seg?

Jeg tror ikke det. Jeg tror vi vil holde kontakten. Kanskje vi ikke snakker sammen hver dag, men når vi først snakker. Da snakker vi. Om alt.

Jeg vil så veldig gjene reise,og se nye steder, nye mennesker, få flere venner, og kjenne havlukten når jeg legger meg.

 

Kanskje jeg bare skal reise?


Nye år og nye muligheter

  • 05.01.2016, 01:31

"Write it on your heart that every day is the best day in the year."
- Ralph Waldo Emerson

Nå som 2016 har kommet, så er det på tide med nye løfter til seg selv for resten av året. Som alle andre har jeg også en hel bøtte med forsetter.

1. Begynne å skrive igjen
Nå er det ingen kjære mor lenger. Jeg er bedre som person når jeg skriver, når jeg ikke har alle tankene festet i hodet.
Så nå får jeg bare skrive alt jeg kan og orker fremover. Om det så er noen få linjer bare. Om det så bare er en linje.

2. Ta bilder igjen
Nå får det være

3. Slutte å bruke penger på unødvendig dritt
Jeg trenger seriøst ikke flere ting. I det hele tatt.

4. Slutte å komme for sent
Jeg tror snart vennene mine skyter meg, om ikke stefaren min tar meg først.
Jeg som hater å komme forsent og alikevel er jeg alltid den siste som kommer.

5. Ta bedre bilder igjen
Først skal jeg ta bildene, så skal jeg ta de bedre.

6. Få i gang treningsrutinene mine
Seriøst, det er bare på tide å komme seg til et treningsstuide

7. Slutte å kjøpe mat ute
Nå må jeg bruke kjøkkenet igjen. Jeg er fullstendig klar over hvordan kjeler og stekepanner fungerer.

8. Fokusere på skolen
Nå skal jeg bli ferdig. Skal, skal, skal.

9. Reise mer
Uten å kjøpe unødvendig dritt så får man kanskje mer penger til å reise

10. Legge meg tidligere
Legg merke til klokkeslettet dette er postet. Stort forbedringspotensial.

11. Se bedre ut
Bare ta meg tid til å se bedre ut. Bruke litt mer tid på morgenen.Okei, jeg skal stå opp tidligere og sørge for at jeg får på meg noe mascara.
Jeg vet jeg føler meg freshere når jeg tar meg tid.

12. Ta flere tatoveringer.
Mange tatoveringer. Jeg vil ha tatoveringer over hele meg.

13. Lese igjen
Det er så mye bedre å lese, enn det er å se på tv-serier.

14. Slutte å utsette ting
Seriøst, ting må bare gjøres. Utføres. Det skjer før eller siden.

15. Slutte å bekymre meg.
Det som skjer, det skjer.

16. Forelske meg.
Om ikke i en annen person, så i livet rundt meg.

 


Jeg tok noen bilder på nyttårsaften da.
Om en med en selfiestang og et par, tre, fjorten øl innabords.

 

Har du noen nye planer og forsetter for året.
Tror du at du klarer å holde dem?


Lag deg en fin dag

  • 08.09.2015, 23:33

"For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness."
- Ralph Waldo Emerson

Lag deg en fin dag. Jeg er fast leser av Anette Marie sin blogg. En ting som ofte går igjen der er sitatet "Lag deg en fin dag"

Smak på de ordene - lag deg en fin dag. Så enkelt og greit sagt. For så enkelt er det faktisk. Det vil såklart være dager som ikke er fine, dager som ikke går ann å lage fine, for noen ganger er ikke livet fint. Men det betyr ikke at man ikke skal prøve. For når man smiler så er det vanskeligere å irritere seg over de små tingene som kommer opp som irritasjonsmomenter i hverdagen. Det er vanskeligere for andre å dra deg ned. Hvis du ikke tillater andres bullshit i hverdagen, så er det ikke så lett for de å dra deg inn i det.Så gjør det når du våkner i morgen, gjør det hver eneste dag. Lag deg en fin dag og ikke forvent at andre skal lage den for deg.


Everybody is at war with something.
I'm at war with my own heart sometime.

Navnet er Sol og bostedet er Moss.

Bloggen skrives av © Sol Skipnes og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kontakt: solskipnes(at)gmail(dot)comFortiden


Bloggdesign avhits